Welkom Gte le Bouleau Prijzen Beschikbaarheid Voorwaarden Reserveren
Algemene voorwaarden Aankomst en vertrektijden: Op de dag van aankomst is uw verblijf vanaf 15.00 uur beschikbaar.  Op de dag van vertrek dient u  het verblijf te verlaten voor 11.00 uur. Betaling: De aanbetaling van 25% van de reissom binnen 14 dagen na reservering en het restant 42 dagen voor aanvang van uw verblijf. Zodra de aanbetaling is bijgeschreven op het op de factuur vermelde rekeningnummer is de reservering definitief.  In het geval van een korte termijnboeking, wordt de betaling in overleg geregeld. Annuleringen: Bij annulering tot 42 dagen voor de aankomstdatum bent u 25% annuleringskosten verschuldigd met een minimum van € 50,-. Bij annulering binnen 41 dagen voor de aankomstdatum bent u de gehele huursom verschuldigd. U dient desgewenst zelf te zorgen voor een (reis- en) annuleringsverzekering. Borgsom: Bij aankomst dient u een waarborgsom van € 100,- te voldoen. Deze zal worden gerestitueerd als de gîte en de inventaris netjes en volledig worden achtergelaten. De huurder is aansprakelijk voor eventuele schades gedurende het verblijf. De borg dient contant betaald worden, wij beschikken niet over pin- en creditcardfaciliteiten. Diversen: Onze gastenverblijven zijn rookvrij. Huisdieren zijn omwille van hygiëne en overgevoeligheid niet toegestaan. Calamiteiten: Als zich een calamiteit voordoet tijdens de afwezigheid van de huurder, heeft de eigenaar het recht op onmiddellijke toegang tot het vakantieverblijf.
Volg ons op
Blog Links Contact Wat te doen
Voorwaarden
Welkom Gte le Bouleau Prijzen Beschikbaarheid Contact Reserveren Wat te doen Algemene voorwaarden  Aankomst en vertrektijden: Op de dag van aankomst is uw verblijf vanaf 15.00 uur beschikbaar.  Op de dag van vertrek dient u  het verblijf te verlaten voor 11.00 uur. Betaling: De aanbetaling van 25% van de reissom binnen 14 dagen na reservering en het restant 42 dagen voor aanvang van uw verblijf. Zodra de aanbetaling is bijgeschreven op het op de factuur vermelde rekeningnummer is de reservering definitief.  In het geval van een korte termijnboeking, wordt de betaling in overleg geregeld. Annuleringen: Bij annulering tot 42 dagen voor de aankomstdatum bent u 25% annuleringskosten verschuldigd met een minimum van  50,-. Bij annulering binnen 41 dagen voor de aankomstdatum bent u de gehele huursom verschuldigd. U dient desgewenst zelf te zorgen voor een (reis- en) annuleringsverzekering. Borgsom: Bij aankomst dient u een waarborgsom van  100,- te voldoen. Deze zal worden gerestitueerd als de gte en de inventaris netjes en volledig worden achtergelaten. De huurder is aansprakelijk voor eventuele schades gedurende het verblijf. De borg dient contant betaald worden, wij beschikken niet over pin- en creditcardfaciliteiten.  Diversen: Onze gastenverblijven zijn rookvrij. Huisdieren zijn omwille van hygine en overgevoeligheid niet toegestaan. Calamiteiten: Als zich een calamiteit voordoet tijdens de afwezigheid van de huurder, heeft de eigenaar het recht op onmiddellijke toegang tot het vakantieverblijf.
Volg ons op
Voorwaarden
Links
Blog Voorwaarden
Algemene voorwaarden Aankomst en vertrektijden: Op de dag van aankomst is uw verblijf vanaf 15.00 uur beschikbaar.  Op de dag van vertrek dient u  het verblijf te verlaten voor 11.00 uur. Betaling: De aanbetaling van 25% van de reissom binnen 14 dagen na reservering en het restant 42 dagen voor aanvang van uw verblijf. Zodra de aanbetaling is bijgeschreven op het op de factuur vermelde rekeningnummer is de reservering definitief.  In het geval van een korte termijnboeking, wordt de betaling in overleg geregeld. Annuleringen: Bij annulering tot 42 dagen voor de aankomstdatum bent u 25% annuleringskosten verschuldigd met een minimum van € 50,-. Bij annulering binnen 41 dagen voor de aankomstdatum bent u de gehele huursom verschuldigd. U dient desgewenst zelf te zorgen voor een (reis- en) annuleringsverzekering. Borgsom: Bij aankomst dient u een waarborgsom van € 100,- te voldoen. Deze zal worden gerestitueerd als de gîte en de inventaris netjes en volledig worden achtergelaten. De huurder is aansprakelijk voor eventuele schades gedurende het verblijf. De borg dient contant betaald worden, wij beschikken niet over pin- en creditcardfaciliteiten. Diversen: Onze gastenverblijven zijn rookvrij. Huisdieren zijn omwille van hygiëne en overgevoeligheid niet toegestaan. Calamiteiten: Als zich een calamiteit voordoet tijdens de afwezigheid van de huurder, heeft de eigenaar het recht op onmiddellijke toegang tot het
Volg ons op
Links Voorwaarden Welkom Gite le Bouleau Prijzen Reserveren Wat te doen Blog Contact Voorwaarden